Wie zijn wij?

MoSa Bewindvoering is een eenmanszaak en werkt met aspirant bewindvoerder Arno Rheiter. Hieronder leest u wie wij zijn.

Monique de Nijs

Mijn naam is Monique de Nijs, ik ben geboren in 1980 en woon al mijn hele leven in Utrecht. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de juridische faculteit van de Universiteit Utrecht. Ook ik werk sinds 2009 in een functie waarbij ik mensen met verschillende culturen en achtergronden begeleid. Ook ik heb een opleiding tot beschermingsbewindvoerder (HBO) gevolgd bij Praktikos.

Ik kwam in eerste instantie in aanraking met het financieel helpen van mensen doordat bekenden van mij in financiële nood waren gekomen. Met hen samen heb ik een financieel plaatje gemaakt, ik ben samen met hen naar instanties gegaan en we hebben samen regelingen getroffen. Het gaf mij veel voldoening hen hiermee te helpen en hen op deze manier de broodnodige rust in hun leven gedeeltelijk terug te geven.

Mensen helpen heeft mij altijd al erg getrokken. Ook het omgaan met veel verschillende soorten mensen vind ik interessant en dynamisch. Dat ervaar ik in mijn huidige werk ook, daarin kom ik in aanraking met mensen uit verschillende culturen en met verschillende medische achtergronden.

Arno Rheiter

Mijn naam is Arno Rheiter geboren in 1962 in Noord-Limburg en aldaar opgegroeid. Ik woon ruim 20 jaar in Utrecht en heb mijn werkterrein verlegd van horeca/catering naar beschermingsbewind sinds 2021. Ik heb een studie gevolgd op de middelbare horeca/middenstandsonderwijs te Wageningen en heb in 2021 de opleiding bewindvoerder van Laudius voltooid.

Ik ben Aspirant-bewindvoerder bij MoSa bewindvoering sinds januari 2022 en wil hier de nodige ervaring op doen door ondersteunde taken te verrichten bij mijn collega Monique. Het uiteindelijke doel is om zelfstandig bewindvoerder te zijn. Mijn sociale instelling en omgang met mensen in mijn vorige functies en de dienstverlening staan bij mij hoog in het vaandel en zullen mij daarbij helpen dit doel te gaan verwezenlijken. Mijn motto: SAMEN STERK.