Wie ben ik?

Wie ben ik?

MoSa Bewindvoering is een eenmanszaak. Hieronder leest u wie ik ben.
Monique de Nijs

Mijn naam is Monique de Nijs, ik ben geboren in 1980 en woon al mijn hele leven in Utrecht. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de juridische faculteit van de Universiteit Utrecht. Ook ik werk sinds 2009 in een functie waarbij ik mensen met verschillende culturen en achtergronden begeleid. Ook ik heb een opleiding tot beschermingsbewindvoerder (HBO) gevolgd bij Praktikos.

Ik kwam in eerste instantie in aanraking met het financieel helpen van mensen doordat bekenden van mij in financiële nood waren gekomen. Met hen samen heb ik een financieel plaatje gemaakt, ik ben samen met hen naar instanties gegaan en we hebben samen regelingen getroffen. Het gaf mij veel voldoening hen hiermee te helpen en hen op deze manier de broodnodige rust in hun leven gedeeltelijk terug te geven.

Mensen helpen heeft mij altijd al erg getrokken. Ook het omgaan met veel verschillende soorten mensen vind ik interessant en dynamisch. Dat ervaar ik in mijn huidige werk ook, daarin kom ik in aanraking met mensen uit verschillende culturen en met verschillende medische achtergronden.